Online aanmelden

Coronavirus

Lieve mensen,

We zijn blij u te kunnen melden dat we 1 mei weer open zijn gegaan voor fysiotherapeutische behandelingen. Natuurlijk  conform de richtlijnen van het RIVM en het Ministerie van VWS.

U kunt telefonisch (040-2539665) of per mail (fysiotherapie@heikant.nl)  een afspraak bij ons maken.

Indien het een eerste afspraak betreft nemen wij telefonisch contact met u op om na te gaan of we u via telefoon/beeldbellen zullen gaan behandelen óf u uitnodigen om naar de praktijk te komen. Onze praktijk zo ingericht, dat we 1,5 meter afstand kunnen houden en we beschikken over persoonlijke beschermingsmiddelen.

Lees onderstaande instructies en de instructiekaart goed door.

 1. Wanneer u (neus)verkouden bent, hoest, niest, keelpijn of verhoging heeft komt u niet naar onze praktijk.
 2. Wij vragen u om via de achteringang (Dijkhei) onze praktijk binnen te komen zodat u niet in de wachtkamer van de huisartsen hoeft plaats te nemen. Wij verzoeken u om dan (nogmaals) uw handen te wassen in de dameskleedkamer.
 3. We volgen zoals gebruikelijk de richtlijnen Hygiëne en Infectiepreventie, waarbij wij nu na iedere patiënt ook de aangeraakte vlakken in de praktijk desinfecteren.
 4. Uiteraard schudden wij geen handen meer. Wij beschermen u en onszelf indien nodig met persoonlijke beschermingsmiddelen (mondkapje, witte jas, handschoenen).
 5. Alle fysiotherapeuten moeten zich gezond voelen en mogen geen lichte symptomen van het Covid-19 virus hebben. Dat wil zeggen: zij mogen niet (neus) verkouden zijn, niet hoesten, niet niezen, geen keelpijn of verhoging hebben. Vertonen zij deze symptomen wel, dan komen zij niet in aanraking met patiënten en collega’s; zij werken vanuit huis en ondersteunen zo het team.
 6. Wij vragen van al onze medewerkers om hun sociale contacten (contacten buiten het werk) te beperken.
 7. Kwetsbare patiënten (zie lijst hieronder) zullen door ons benaderd worden om te overleggen of zij behandeld willen worden.
 8. Wij behandelen onze patiënten in onze behandelkamer één op één, indien aan alle voornoemde voorwaarden wordt voldaan.
 9. In de Oefenzaal geven we training en/of revalidatietraining, met in achtneming van alle COVID-19 maatregelen.
 10. We zullen alleen op huisbezoek gaan, als we bij u onze richtlijn hygiëne en infectiepreventie kunnen opvolgen en als u niet tot één van de risicogroepen (zie hieronder) behoort. Neem indien nodig telefonisch contact met ons op.

Wat betekent het verder voor u de komende tijd:

 • U kunt alleen telefonisch of per mail een afspraak maken.
 • Op onze locatie in gezondheidscentrum Oerle zullen we tijdelijk geen praktijk meer voeren. Uw afspraak zal worden verzet naar onze locatie Gezondheidscentrum Heikant.
 • Wanneer u niet op een afspraak wilt verschijnen vragen we u om – indien mogelijk 24 uur van te voren – af te bellen. Wij brengen op dit moment geen kosten in rekening voor afgezegde behandelingen.
 • Wij houden u op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen en neem bij vragen alstublieft contact met ons op.