Online aanmelden

FFHO (FysioFitness Heikant Outdoor)

Het COVID-19 virus heeft er voor gezorgd dat onze samenleving al weer geruime tijd er anders uitziet. De 1,5 metersamenleving krijgt steeds meer en meer gestalte.

Nu het weer toegestaan is om buiten te sporten, trainen we met daar met groepen: FFHO.

Want laten we eerlijk zijn, sporten is leuk, maar samen in een (kleine) groep sporten is nog leuker. Zoals gezegd trainen we in kleine groepen trainen, zoals jullie ook indoor gewend zijn. De maximale groepsgrootte is derhalve ook 8-10 personen.

De trainingen zijn gebaseerd zijn op ons MX4-principe, waarbij stabiliteit, functionele kracht, flexibiliteit en cardiovasculaire gezondheid aan bod komen, maar dan nu in de open lucht, gebruik makend van de elementen die we tegen komen. Small group training, maar wel afgestemd op de individuele mogelijkheden. Dus ook geschikt voor onze senioren Fysiofitters!!

Momenteel hebben we de volgende (aangepaste) trainingsuren:

Maandag 09.00-10.00 uur door Eric
Maandag 17.00-18.00 uur door Michiel
Maandag 18.00-19.00 uur door Eric
Donderdag 17.45-18.45 uur door Michiel

Voor een optimale trainingsbezetting is het noodzakelijk om vooraf aan te melden voor de trainingen op e.buytels@heikant.nl Indien je aanmeldt, gaan we er ook van uit dat je daadwerkelijk aan de training meedoet! Indien je onverhoopt toch niet kunt deelnemen aan de training, dit graag zsm doorgeven, zodat iemand anders eventueel kan meedoen.

In principe gaat de training altijd door (ook bij iets minder goed weer). Indien de training onverhoopt (door bv. de weersomstandigheden) toch afgelast wordt, ontvangen jullie hiervan via de mail een bericht. Zonder bericht gaat de training dus door!!

Wat heb je zelf nodig voor de training?:

  • Sportkleding, evt meerdere laagjes indien het wat frisser is
  • Stevige sportschoenen voor buiten op straat en het veld
  • Een grote handdoek
  • De Heikant-bidon (gevuld met water)
  • Sportieve zin!

De instructeur heeft bij elke training desinfectiemiddelen bij (voor als we gebruik maken van trainingsmateriaal) en elke deelnemer heeft zijn eigen oefenelastiek. Verder zal de instructeur per training verschillend trainingsmateriaal meenemen, zodat de trainingen gevarieerd blijven.

De trainingslocatie

Peter Benensonpark (aan het Heike), start op het basketbalveld (tegenover de basisschool Aan ’t Heike (Casimirschool). Aan de zijkant van het veld is voldoende parkeergelegenheid, zowel voor de auto als voor de fiets.

Samen worden we fitter, samen staan we sterk.

TEAM FYSIOFITNESS HEIKANT