Interview Manouk

Mijn naam is Manouk van Bussel, ik woon in Son en Breugel samen met mijn vriend en zoontje. Vanaf 2015 ben ik werkzaam in de wereld van fysiotherapie; in 2019 heb ik officieel de opleiding fysiotherapie afgerond. Momenteel ben ik bezig met mijn master in de oncologie fysiotherapie, welke ik hoop in 2024 af te ronden.

Ik ben een vrolijke en enthousiaste fysiotherapeut en creëer graag een warme en ontspannen sfeer waardoor patiënten zich snel op hun gemak zullen voelen. Ik houd graag van een praatje en ben benieuwd naar de patiënt achter de klacht. Mijn interesses binnen de fysiotherapie liggen bij oncologische revalidatie, schouderklachten en etalagebenen. Ik ben graag met patiënten bezig in de oefenzaal, maar vind de afwisseling met behandelingen op de behandelbank erg leuk.

Naast mijn werk heb ik verschillende hobby’s om mijn energie en enthousiasme te blijven vasthouden. Ik ben graag aan het sporten, houd van (verre) reizen te maken en geniet ik van mijn gezin en vrienden/familie.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdagochtend en vrijdagochtend en kijk er naar uit om u te helpen met het bereiken van uw doelen!