Interview Marianne

Marianne werkt sinds 1 januari 2016 bij ons als administratie – en balie medewerkster.  Het bevalt haar goed bij Fysiotherapie Heikant. In de tijd, dat zij de administratie verzorgt doet zij de boekhouding en declareert bij patiënten en de zorgverzekeraars. Daarnaast maakt zij tijdens de uren, dat zij achter onze balie zit afspraken met patiënten en neemt de telefoon aan. Juist de afwisseling tussen haar administratieve werk en het contact met patiënten vindt zij erg leuk. Nieuwe dingen leren is een uitdaging voor Marianne!

Marianne is getrouwd en heeft samen met haar man drie kinderen en een melkveebedrijf en ook daar doet zij de boekhouding.

Als hobby gaat zij wekelijks naar yoga: dat houdt haar lichaam soepel en geeft veel ontspanning. Daarnaast wandelt zij graag en binnenkort staat er weer een vakantie, samen met vrouwen van andere melkveehouders, op het programma!

Marianne houdt van nieuwe dingen leren dus er volgen de komende tijd vást nog wel wat ‘werk-wensen’. We houden ons aanbevolen!

 

Opgetekend door Lily Mathlener, april 2016