Interview Annelies van Doormalen

Hallo,

Mijn naam is Annelies van Doormalen, ik  ben getrouwd met Henri en moeder van twee volwassen kinderen, Iris en Niels. 

Na het behalen van mijn VWO diploma en HBO secretaresse-opleiding, heb ik  verschillende werkplekken gehad. Dit heb ik gedaan tot de komst van de kinderen; op dat moment heb ik gekozen om fulltime moeder te zijn, om zoveel mogelijk mee te kunnen maken van hun kinderjaren.  Ik heb me in die periode ook veel ingezet op school. 

Toen Iris en Niels allebei op de middelbare school zaten, ben ik als receptioniste bij een gezondheidscentrum gaan werken. Het secretariële werk met een link naar zorg voor mensen, gaf mij veel voldoening.  Om deze reden, ben ik ook blij dat ik miv 01-01-2021, het balieteam bij Fysiotherapie Heikant mag versterken. Ik vind het fijn om een aanspreekpunt te zijn voor zowel de patiënten als voor de zorgverleners/ de fysiotherapeuten van deze mooie praktijk.

Ik ben iemand die graag onder de mensen is en  zich graag inzet voor en  met elkaar. Daarom heb ik altijd veel voldoening gehaald uit vrijwilligerswerk op verschillende plekken. Bovenaan staat mijn werk in het bestuur van KWF Valkenswaard; ik vind het  belangrijk om mijn steentje bij te dragen om deze ziekte de baas te worden. Samenloop voor Hoop is een van de vele mooie (landelijke)  acties in de strijd tegen kanker;  ik vind het erg fijn om hierin een rol te kunnen vervullen.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met gezin, familie en vrienden; ook is bloemschikken een hobby en ik kan erg genieten van leuke uitjes en vakantie. 

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten aan de balie van fysiotherapie Heikant!

Annelies