Online aanmelden

Interview Carin

Carin werkt alweer bijna negen jaar bij ons als fysiotherapie-assistente aan de balie en die jaren zijn omgevlógen!

Haar vriendin attendeerde haar op onze advertentie en omdat Carin is opgeleid als directiesecretaresse en sportmasseur bleek dat een perfecte basis voor deze baan.

In de eerste jaren bestond het werk vooral uit telefoon aannemen en agenda’s bijhouden, maar in de loop van de tijd is er veel meer variatie gekomen in haar werk, zegt Carin. Bovendien is de praktijk enorm gegroeid en zijn er ook veel meer handelingen uit te voeren. Er werken momenteel dertien fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Heikant: dat vraagt “meedenken” om alles soepel te laten verlopen. En dat lukt goed! Daarnaast verzorgt Carin onze website en vindt ze het leuk om teksten na te lezen en te corrigeren.

Op donderdagmorgen is er even tijd om samen met haar collega Margareth te werken. Alle vragen, problemen en “hoe doe jij dat?” kunnen dan besproken worden. Die samenwerking ervaart Carin als fijn en ‘onze duobaan loopt dan ook soepel’ zegt Carin.

Carin is getrouwd en heeft drie dochters, is al oma van een tweeling en wordt binnenkort weer oma!

Hobby’s genoeg: ze gaat twee maal per week lekker wielrennen met een vriendin en ook de vakanties worden vaak op de fiets gevierd. Ook toneelspelen bij MVK, een Veldhovense toneelvereniging, is een passie van Carin.

Carin vindt het fijn dat zij, naast het administratieve deel van haar werk, ook vaak contact heeft met patiënten.

Opgetekend door Lily Mathlener 04-06-2015