Interview Eric

Tussen alle afspraken in de volle agenda, spreken we met Eric Buytels, sinds jaar en dag, enthousiast sportfysiotherapeut in onze praktijk.

Eric heeft aan het CIOS in Sittard gestudeerd; vervolgens heeft hij Fysiotherapie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, met succes afgerond. Gaandeweg zijn opleidingstraject vond Eric zijn passie voor werken met geblesseerde sporters. Hij ontdekte dat door intensief met mensen te werken, je progressie kunt boeken. Eric heeft na zijn opleiding in Dordrecht gewerkt en is na de geboorte van zijn kinderen naar Veldhoven gekomen.

Naast sportfysiotherapeut is Eric specialist in schouder/knie/kruisband; spalk/pols- en duimklachten. Sinds een kleine 20 jaar behoort ook de oncologische revalidatie tot zijn werkgebied; hij begeleidt mensen in alle fases van de ziekte; van voorafgaand aan een behandeling of operatie tot in de palliatieve fase Voor advies m.b.t. belasting in de keten van sportfysiotherapie en lijntjes naar de sportarts of podotherapeut bent u bij Eric aan het goede adres. Het werk zit bij Eric niet alleen in de praktijk; ook gaat hij met mensen naar buiten om zijn cliënten beter te laten functioneren. Altijd met oog voor de mens, heeft  hij een stimulerende rol voor zijn cliënten, maar ook zeker voor zijn teamgenoten in het centrum.

Eric is getrouwd en heeft twee studerende kinderen; In zijn vrije tijd zie je hem als trainer langs het voetbalveld, gaat hij graag mountainbiken, tennissen en klust hij regelmatig in en om zijn huis.

Eric staat voor ‘Zorg in Beweging’ en ziet graag dat u ons blijft volgen op onze social media.

Sportfysiotherapeut

Specialisaties;

Pre- en postoperatieve revalidatie, Schouder/heup/knie, Sportrevalidatie, Oncologische revalidatie