Online aanmelden

Interview Margareth

Margareth vertelt me, dat zij tot 2004 als centrumassistente werkte in ons Gezondheidscentrum. Dat betekende dat zij de patiënten ontving voor alle disciplines van Gezondheidscentrum Heikant. In de loop der jaren bleek er bij ons, MTS Fysiotherapie, behoefte te zijn aan een “eigen” assistente. Daar had Margareth wel zin in en zodoende startte zij per januari 2004 als fysiotherapie- assistente! Het was even wennen…één computer en héél veel papieren agenda’s en “ik zat in een hok!”  Daar hebben we snel wat aan veranderd; rond Kerst was er een mooie nieuwe balie met veel ruimte.

Na twee jaar werd al duidelijk dat er te veel werk was voor één assistente en na een sollicitatieprocedure is Carin de collega geworden van Margareth. Daar is zij -nog steeds!- heel blij mee. Margareth vindt Carin een hele leuke collega, een verrijking voor het team.

Het is goed toeven hier én hard werken en het leuke ervan vindt Margareth de diversiteit in haar werk: contact met patiënten, fysiotherapeuten, Carin en andere collega’s van het Gezondheidscentrum. De uitdaging ligt voor Margareth in het tevreden stellen van al deze mensen. Dat lukt vaak heel goed: de lijnen zijn kort, zij kent heel veel mensen én heeft mensenkennis! Zo komen de patiënten zoveel mogelijk bij de juiste fysiotherapeut.

Margareth is getrouwd en de volwassen kinderen zijn intussen de deur uit, wat haar flexibel maakt in haar werk. Haar hobby’s zijn – heel mooi- zingen, tuinieren en zij is dol op haar hond.

Margareth geeft aan dat het Gezondheidscentrum heel groot is geworden de laatste tijd. Zij mist wel een beetje het onderlinge contact zoals dat er vroeger was. Toch gaat ze lekker door met werken; ze staat vol in het leven!

Tenslotte is er nog een grote wens: een nieuwe, moderne balie!

Opgetekend door Lily Mathlener.