Online aanmelden

Interview Marieke

Sinds één jaar werkt Marieke in ons team als kinderfysiotherapeute. Zij vertelt me dat ze opgegroeid is in de buurt van Nijmegen en nog niet zo lang in Veldhoven woont: “vanwege de liefde!”. Het is fijn om hier te wonen samen met haar vriend en -sinds kort- met hun prachtige dochter.

Marieke werkt één dag in de week in onze praktijk Fysiotherapie Heikant. Daarnaast twee dagen in Cuyck en nog een dag in Son en Breugel, allemaal als kinderfysiotherapeute.

Al vóór zij fysiotherapie ging studeren wist zij, dat zij graag met kinderen wilde gaan werken. Marieke vindt het leuk om kinderen te helpen, ze dingen te leren en dan zien dat een kind zich beter gaat voelen, beter in zijn of haar vel komt te zitten. Alle leeftijdsgroepen van kinderen zijn fijn om mee te werken, maar momenteel is het behandelen van baby’s wel heel leuk, nu ze net zelf moeder is geworden! Marieke volgt ook de nodige nascholingen en cursussen om van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

Voor hobby’s is er niet zo heel veel tijd op dit moment: er wordt veel geklust in het oude huis dat Marieke en haar vriend aan het opknappen zijn. Hardlopen staat al weer op haar verlanglijstje en tussendoor is Marieke nog creatief in huis en maakt ze zelf kleren, vooral voor haar dochtertje!

Marieke heeft het hier op de Heikant goed naar haar zin en hoopt hier – het liefst met wat meer uren- nog heel wat jaartjes te kunnen werken.