Interview Marieke

Sinds 2014 werkt Marieke in ons team als fysiotherapeute met als specialisatie kinderfysiotherapie.

Marieke is opgegroeid in de buurt van Nijmegen en is “vanwege de liefde” naar Veldhoven gekomen. Het is hier fijn wonen, samen met haar gezin.

Marieke werkt 3,5 dag in de week in onze praktijk.

Al voor dat zij fysiotherapie ging studeren wist Marieke dat zij graag met kinderen wilde gaan werken. Marieke vindt het leuk om kinderen te helpen, ze dingen te leren en dan zien dat een kind zich beter gaat voelen, beter in zijn of haar vel komt te zitten. Alle leeftijdsgroepen zijn fijn om mee te werken. Van baby’s tot puber; maar ook volwassenen zijn bij haar in goede handen. Baby’s ziet Marieke bij voorkeur in de huiselijke omgeving om zo een compleet beeld te krijgen van de omstandigheden van het kind. Ook aanpassingen in huiselijke sferen kunnen bijdragen aan het welzijn van een kind.

Door haar verdieping in sensorische informatie, kan Marieke inzoomen op specifieke kenmerken. Het  volgen van de nodige nascholingen en cursussen zorgt ervoor dat ze op de hoogte blijft  van alle nieuwe ontwikkelingen.

Marieke heeft het hier op de Heikant goed naar haar zin en hoopt hier nog heel wat jaartjes met plezier te kunnen werken.

Kinderfysiotherapeute

Specialisaties;

Kinderfysiotherapie

Sensorische informatie