Interview Noemi

Ik ben Noemi en kom uit Italië. Ik heb een paar jaar in Dublin gewoond en daarna, in 2016, ben ik met mijn vriend naar Eindhoven verhuisd. In juli 2020 heb ik hier de opleiding Fysiotherapie (English Stream) bij Fontys Hogeschool afgerond. Ik heb mijn eindstage bij Fysiotherapie Heikant gelopen. Dat was een hele leuke, uitdagende en leerzame ervaring; vervolgens heb ik in de laatste paar maanden als invaller hier gewerkt.

Aangezien de familie ver weg is, is het voor een buitenlander altijd fijn om een thuisgevoel te hebben, ook op de werkplek. Ik heb bij Fysiotherapie Heikant, in de warme, vriendelijke en gezellige sfeer van de praktijk, dit gevoel gehad. Daarom kwam ik vanaf januari 2021 als algemeen fysiotherapeut het team verder versterken met mijn aanstekelijk enthousiasme en krachtige motivatie.

Ik ben algemeen fysiotherapeut; u bent bij mij aan het juiste adres voor orthopedische klachten in het algemeen, maar ook post operatief kan ik u helpen als het gaat om knie, heup, schouder, enkel en kniebreuken, elleboog en bekkenfracturen. Ook bij klachten als gevolg van overbelasting kan ik u behandelen.
In September 2021 ben ik begonnen met de master Geriatrie. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen bij veel voorkomende zorgen zoals valpreventie, Alzheimer, sarcopenie en kwetsbaarheid.

Hoe kunt u me herkennen? Dat is heel makkelijk: als u een kleine, altijd vrolijke, zonnige, glimlachende en enthousiaste krullenbol ziet, dat ben ik!
Mijn hobby’s zijn: volleybal, fitness, muziek en wandelen in de natuur. En natuurlijk: lekker eten. Klopt, dat is zeker ook een hobby!

Ik kijk ernaar uit u binnen de praktijk te ontmoeten!

Fysiotherapeut

Master Geriatrie in de Fysiotherapie i.o. (sept. 2021)

Covid-19 herstel zorg