Online aanmelden

Interview Noemi

Ik ben Noemi en ik kom uit Italië. Ik heb een jaar in Dublin gewoond en daarna, 4 jaar geleden, ben ik met mijn vriend naar Eindhoven verhuisd. In juli 2020, heb ik hier de opleiding Fysiotherapie (English Stream) bij Fontys Hogeschool afgerond. Ik heb mijn eindstage bij Fysiotherapie Heikant gelopen. Dat was een hele leuke, uitdagende en leerzame ervaring en daarna heb ik in de laatste paar maanden als invaller hier gewerkt.

Ondanks dat de familie ver weg is, is het voor een buitenlander altijd fijn om een thuisgevoel te hebben, ook op het werkplek. Ik heb bij Fysiotherapie Heikant, in de warme, vriendelijke en gezellige sfeer van de praktijk, dit gevoel gehad. Dus kom ik vanaf januari als algemeen fysiotherapeut het team verder versterken met mijn aanstekelijk enthousiasme en krachtige motivatie.

Hoe kunnen me jullie herkennen? Dat is heel makkelijk: als jullie een korte en krullende vrouw, altijd zonnig, glimlachend en enthousiast zien, dat ben ik!

Mijn hobby’s: volleybal, fitness, muziek en wandelen in de natuur. En natuurlijk, lekker eten. Klopt, dat is zeker ook een hobby!