Online aanmelden

Interview Ralph Ammann

Graag wil ik me voorstellen als nieuwe stagiaire bij Fysiotherapie Heikant. Ik ben Ralph Ammann en zit in mijn derde leerjaar van de opleiding Fysiotherapie aan de Fontys Paramedische Hogeschool van Eindhoven. Ik ben opgegroeid in Best en Ik zal vanaf 15 november tot februari 2021 stage komen lopen in de praktijk.

Het leuke aan het vak fysiotherapie vind ik het contact maken met de diversiteit van mensen met de bijbehorende klachten, ziektebeelden en vragen. Ieder mens is uniek en het lichaam is ook enorm complex. Daarom vind ik het een leuke en daarbij ook een enorme uitdaging om te werken binnen deze praktijk met zoveel diversiteit.

De uitdaging is om patiënten te onderzoeken met verschillende klachten. Daarbij vind ik het belangrijk dat een patiënt zich op zijn gemak voelt zodat we samen aan een goed behandeltraject kunnen werken. Ik hoop hier in de praktijk mijn handelen als toekomstig fysiotherapeut te verbeteren zodat ik in de toekomst op mijn eigen benen kan staan.

Naast mijn studie ben ik ook een echte sporter, zowel zelf maar vooral ook om ernaar te kijken. Formule 1 en voetbal is iets waar ik ’s nachts mijn bed voor uit kan komen. Daarnaast ben ik een echte mensen mens. Ik hou ervan om met mijn vrienden en familie te zijn of een praatje te maken met anderen in mijn omgeving. Dus wie weet maken we samen binnenkort een praatje in de praktijk.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten en ik ga mijn uiterste best doen om er een leuke, gezellige maar zeker een leerzame tijd van te gaan maken.
Een sportieve en gezonde groet!

Ralph