GEZOCHT: Algemeen Fysiotherapeut voor Fysiotherapie Heikant!

Interview Sandra

Als enthousiaste fysiotherapeute houd ik van sport en beweging en zie ik het behandelen van patiënten met uiteenlopende klachten als een uitdaging. Mijn naam is Sandra van der Heijden, geboren in Eindhoven, maar getogen en altijd woonachtig geweest in Veldhoven (Heikant en de Polders). Ik woon samen. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Paramedische Hogeschool Eindhoven als fysiotherapeute en in 2011 afgestudeerd aan Maastricht University als Bewegingswetenschapper. Ik ben als allround fysiotherapeute werkzaam binnen Fysiotherapie Heikant en behandel patiënten met uiteenlopende problematiek; revalidatie na operaties of (sport) blessures, (kinderen met) overgewicht, rug- nek- schouder- en knieklachten. Verder ben ik oedeemtherapeute (voor patiënten met lymf- en lipoedeem) en ben ik als fysiotherapeute werkzaam binnen ClaudicatioNet (voor patiënten met etalagebenen). Ook ben ik een aantal uur per week werkzaam als Fysiofitness-instructeur. Als bewegingswetenschapper houd ik me bezig met projecten in samenwerking met de TU/e, Fontys Paramedische Hogeschool en het MMC.

Mijn hobby’s zijn: sporten (tennissen, hardlopen, skeeleren, spinning, wielrennen), (actieve) vakanties/uitjes, lekker eten. Mijn hobby’s worden overigens gecombineerd met werk bij de Heikant: Fysiotherapie Heikant heeft gezorgd voor gesponsorde teamkleding voor mijn tennisteam!

Mocht u lichamelijke klachten hebben waarvoor u hulp van de fysiotherapeut nodig heeft, dan bent u bij ons in de praktijk van harte welkom! Maar ook zonder lichamelijke klachten kunt u bij ons terecht en ik zal u in de Fysiofitness uitdagen om meer uit uzelf te halen!
Tot ziens!