GEZOCHT: Algemeen Fysiotherapeut voor Fysiotherapie Heikant!

Interview Taylan

Mijn naam is Taylan Yilmaz en ik ben geboren en getogen in Eindhoven. In januari 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Vanaf 1 november 2021 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Heikant.

Al sinds jongs af aan heb ik een grote affiniteit met sport, voeding en gezondheid. Zo heb ik diverse sporten beoefend waaronder voetbal, tennis, fitness, powerliften & (kick)boksen. Verder heb ik in mijn studiejaren mogen genieten van diverse ervaringen bij fysiotherapeutische praktijken, zowel in Nederland als in het buitenland (waaronder voetbalclub Ajax Cape Town, Zuid-Afrika).  Naast fysiotherapeut, ben ik ook een gecertificeerd personal trainer. Echter wil ik me op dit moment voornamelijk richten op mijn huidige passie: fysiotherapie!

Als fysiotherapeut, vind ik het belangrijk om samen met jou zo veel mogelijk te werken aan het behalen van jouw persoonlijke doelen. Daarbij hoort niet alleen jouw gezondheid centraal te staan, maar ook een stukje wederzijds vertrouwen en plezier. Met behulp van mijn expertise en jouw gedrevenheid, kunnen we dan ook toezien op een positief eindresultaat. Immers waar een wil is, is ook een weg!

In de praktijk ben ik te herkennen als: een niet al te grote man, die negen van de tien keer een zwarte trainingsbroek draagt & met iedereen (onder het genot van een koffie) een gezellig babbeltje voert!