Online aanmelden

Bekkenbodem- en blaastherapie

Wat is bekkenbodemtherapie?

De bekkenbodem bestaat uit diverse samenwerkende spieren en heeft drie functies: sluiten, openen en het dragen van de buikorganen. De bekkenbodemspieren kunnen te zwak of juist te gespannen zijn. Bekkenbodemtherapie is dan vaak de oplossing. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in bekkenbodemtherapie en kunnen u hierin adviseren. Wanneer de bekkenbodemspieren te zwak of juist te gespannen zijn kunnen er diverse klachten optreden.

Wanneer is bekkenbodemtherapie nodig?

Wanneer u onderstaande klachten herkent kan bekkenbodemtherapie helpen. Onze fysiotherapiepraktijk in Veldhoven kan u dan van dienst zijn. Twijfelt u of bekkenbodemtherapie de juiste oplossing is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag in een passende oplossing.

Mogelijk klachten:

Specialisten in bekkenbodemtherapie bij Fysiotherapie Veldhoven

De gespecialiseerde fysiotherapeut in bekkenbodemtherapie gaat samen met u op zoek naar de oorzaak van het probleem. Daarna stelt u samen een behandelplan op. Door zelf te oefenen heeft u een actieve rol in de behandeling en kunt u nieuwe problemen helpen voorkomen. U ontwikkelt een beter spiergevoel en gaat bewuster om met het gebied rond het bekken. Beter inzicht in de oorzaken en gevolgen van klachten zorgt ervoor dat u er beter mee kan omgaan. Wij gebruiken geen inwendige apparatuur tijdens de behandeling.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer 040-2539665 of mailen naar fysiotherapie@heikant.nl. U kunt ook direct online een afspraak maken.