Vergoeding fysiotherapie in 2019

Bent u verzekerd bij de Friesland?

De Friesland heeft ons een contract aangeboden waarin eisen staan waaraan wij niet willen en kunnen voldoen (bv. het antwoordapparaat altijd binnen 30 minuten afluisteren). Wij hebben daarom besloten dit contract niet te tekenen.

Dat betekent dat mensen die verzekerd zijn bij De Friesland van ons een particuliere nota krijgen ( in 2019 €34,75 voor een fysiotherapie behandeling). Deze nota kunt u zelf indienen bij de Friesland. U krijgt dan niet het volledige bedrag vergoed. Waarschijnlijk keert de Friesland 50 tot 75% van het bedrag op de nota aan u uit. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

U bent natuurlijk vrij om in december te wisselen van zorgverzekering.  Zie ook het volgende item: Vergoeding voor fysiotherapie.

Vergoeding voor fysiotherapie in 2019

Hierbij een paar links naar informatie over vergoeding voor Fysiotherapie in 2019. Onze praktijk zal in de 2019 geen contract afsluiten met De Friesland zorgverzekering.

U bent vrij om voor 1-1-2019 te wisselen van zorgverzekeraar.

De vergoedingen voor fysiotherapie in 2019 zijn bekend gemaakt door alle zorgverzekeraars. Klik hier voor een overzicht van deze vergoedingen.

Ook hebben we onderzoek gedaan naar waar het nog mogelijk is om verzekerd te zijn voor onbeperkte fysiotherapie vergoeding. Onze conclusie: het aanbod is nog verder gekrompen en inmiddels beperkt tot slechts 5 aanbieders. Klik hier voor meer informatie.